Gratis opskrifter

Hæklet holder til Sun Lolly 


Lav en holder til dine Sun Lolly is og slip for frosne fingre. Et nemt projekt til dine bomulds rester, som du hurtig får mange af. Find opskriften her (...) 

Suttesnor med sløjfe 


Ny opskrift på disse fine suttesnore er nu i hus! De passer perfekt til både drenge og piger, alt efter hvilken farve du hækler den i og så er den super nem og hurtig at lave, selv hvis du er begynder indenfor hækling. (...) 


Se mere

Hjertesuttesnor

Jeg har efterhånden set mange versioner af hæklede hjerter, og længe gået med tanken om at skulle lave en suttekæde med hjerter. En aften satte jeg mig så med hæklenålen, med målet om en hjertesuttesnor. Efter utalligeforsøg og optrævlinger lykkedes det mig til sidst at lave denne versi (...)

Se mere

Hjerte

Det her lille hjerte er jeg blevet spurgt om opskriften på mange gange. Jeg bruger det især i mine barnevognskæder med elefanter, som jeg har solgt på bestilling så mange gange, at jeg ikke længere har styr på det. Hjertet kan også bruges som rasle, hvis du putter en lille rasleboks i midten inde (...) 


Suttesnor med pufmasker


Suttekæder får man aldrig nok af, hvis man har en lille ny. Alle forældre til spædbørn kender situationen, hvor du står med dit barn på armen, sutten ryger ud, og lander på gulvet. Det kan være noget af en balancekunst at få samlet sutten op igen, med et (skrigende) barn på armen. Den disciplin slipper du for, hvis du benytter dig af suttekæder. Så er sutten altid tæt på.