Macrame fjer 


Selvom jeg primært har delt alt indenfor hækling med jer, vil jeg alligevel tage chancen og dele opskriften på denne fine macrame fjer med jer også. Jeg synes simpelthen den er så fin og den har rigtig mange forskellige anvendelsesmuligheder, alle steder i hjemmet. Så jeg håber i tager rigtig godt imod den! 

Jeg har lavet en grundig step by step guide af hvordan du laver fjeren. Den indeholder mange billeder, som tydeligt forklarer hvordan fjeren skal laves. Hvert billede uddybes med en skriftlig forklaring på, hvad du skal gøre - på den måde burde alle kunne være med, uanset niveau. 

Du kan downloade opskriften herunder. 


Hvis du downloader opskriften og laver noget ud fra den, vil jeg sætte stor pris på at du deler resultatet med mig, enten på instagram, eller ved at sende mig en mail. Giv mig også gerne din ærlige mening om opskriften, som jeg kan bruge til at forbedre opskriften, eller bruge til fremtidige opskrifter. Jeg ønsker at alle skal kunne bruge mine opskrifter, uanset niveau, og bliver derfor glad for feedback fra jer, der bruger mine opskrifter. 


Download opskriften her