Hæklede djævlehuer

Efteråret er over os. 


Det betyder at vi skal til at iklæde os lidt mere tøj for at kunne holde varmen.

Det gælder i særdeleshed også vores kære små pus, som ikke selv regulerer varmen så godt!

Derfor er jeg stor fan af blød uld, som kan regulere varmen, og dermed holde de kære små varme, uden at de bliver fugtige og svedige. 

De her huer, hæklet i blød merino uld, har jeg efterhånden hæklet rigtig mange af! 

Hvert efterår/vinter får jeg løbende bestillinger på den, og jeg forstår jer godt! 

For mønsteret er simpelthen så fint, huen har en perfekt pasform, og hvis du hækler i blød babymerino, får du en lun hue der på ingen måder kradser! 


Opskriften er ikke min, men fra bogen "LUN", skrevet af Jeanette Bøgelund Bentzen & Thea Rytter. I bogen finder du også opskriften på matchende luffer og futter, i det fine mønster! 

Bogen kan du finde her

Foruden hue, futter og luffer, finder du også mange andre fine ting. Jeg kan klart anbefale bogen! 


Der findes mange gode garnmærker -og kvaliteter på markedet. Til disse huer er jeg helt klart mest fan af Drops baby merino, da garnet er så ultra blødt at man har lyst til at svøbe sig i det, total kradsefrit - og dermed ikke som det uld jeg husker, og væmmes, fra barndommen, som kradsede så meget, at man ikke orkede at iklæde sig det, og sidst men ikke mindst er kvaliteten i top, især til prisen! ...Og som ekstra bonus er der et stort udvalg af farver, samt ofte tilbud lige her


Hvis ikke du allerede har prøvet opskriften - og garnet - synes jeg helt klart du skal kaste dig over projektet! Det tager lidt tid at lære mønsteret at kende, men når du først finder rytmen, er det et hyggeligt lille projekt, som ikke kræver den store tankekraft - og dermed et godt sofaprojekt om aftenen, med flimmerkassen tændt! 


Fik jeg forresten nævnt, at du også finder et fint udvalg af kvaste,lige her, som sætter prikken over i'et på den fine hue! De fleste kvaste sættes fast, enten med en trykknap, eller en lille fin elastik, så du nemt kan tage kvasten af igen, når huen skal vaskes! 


God hæklelyst! 


Se galleriet herunder, for at se nogle af de huer jeg har hæklet. :)

0
Feed

Skriv en kommentar