3 hæklede elefanter på stribe

De her elefanter, har jeg lavet rigtig mange gange efterhånden. 

Det er det motiv der er flest der bestiller, når I bestiller barnevognskæder - og jeg forstår jer egentlig godt, for de er virkelig søde! 


Selv min søn på 5 år elsker dem, så de vækker interesse hos mange forskellige aldersgrupper. Hver gang jeg laver en elefant på bestilling, bliver sønnike helt optaget af den, og beder mig om at lave en til ham også. Det minder mig om, at jeg da vidst snart må få lavet en til ham, så det ikke "kun" er alle de skønne bestillinger i ligger, som jeg bruger min tid på - der skal vel være lidt fordele ved at have en mor der hækler, skal der ikke ;) 


Når I bestiller, har jeg et princip om, at I skal få jeres hæklede varer, præcis i den farve I drømmer om! Derfor er det vigtigt for mig at bruge tid på farvevalg, i samarbejde med jer. Det giver ikke kun tilfredshed hos jer, men også en tilfredshed hos mig at vide, at alt bliver fuldstændig som I ønsker. Derudover giver det en pokkers masse forskellige bestillinger og farvekombinationer, hvilket jeg ELSKER. Hver bestilling er unik, og jeg elsker at følge processen fra garnvalg til færdige varer. Det er spændende at følge udviklingen, og se jeres bestillinger blive til virkelighed - og hver bestilling giver mig ny inspiration til fremtidige projekter. 


I galleriet i bunden af denne side kan du se nogle af de bestillinger jeg har lavet - og se hvor forskellige de enkelte bestillinger er. 


Desuden vil jeg sige, at opskriften ikke er min. Derfor sælger jeg heller ikke opskriften til dem som spørger. 

Opskriften på elefanterne er lavet af Maja Hansen og findes i hendes bog "Hæklede dyr". Det er en fin bog, men masser af søde dyr, og derfor med mulighed for mange forskellige barnevognsophæng. 

Bogen kan købes her, og er uden tvivl de små 100kr værd som den koster! 

Bogen viser også hvordan du med små ændringer kan bruge dyrene til fx rasler. 


Elefanterne i mine barnevognskæder er i øvrigt ændret lidt i forhold til den originale opskrift. Jeg har lavet ørerne lidt anderledes så de får en farve indvendig. Du kan se hvordan jeg har lavet ørerne i et af mindre andre blogindlæg - det finder du lige her


Hjerterne er min egen opskrift, som du kan finde under gratis opskrifter her på siden eller ved at trykke her

Der kommer også snart en "to do" på de hæklede kugler, da flere af jer har efterspurgt det. Den vil også komme under gratis opskrifter når den bliver tilgængelig.


Når du har de forskellige dele, er det jo bare at finde 2 seleclips, en nylontråd på 1 mm. tykkelse, og så at samle kæden! 


Hvis du ikke selv kan hækle, er du selvfølgelig også velkommen til at sende mig en mail, så hjælper jeg gerne med at lave en til dig, som jeg har hjulpet mange andre. 


Sender en masse solskin ud til dig herfra! 


0
Feed

Skriv en kommentar